Over Caroline

De eerste zes jaar van mijn leven woonde ik in Milaan, geboortestad van mijn vader, na 6 jaar verhuisde ik met m’n ouders terug naar Nederland. In mijn jeugd hebben alle creatieve kanten mogen ontwikkelen. Voor mijn studie heb ik een jaar in Barcelona gewoond, een half jaar in Madrid en een half jaar in Antwerpen.

Eenmaal afgestudeerd verdiepte ik mijn studie met veel gerenommeerde opleidingen als De Trap, Ruud van Hemert en Rutger Hauer Academie. Ik ben gezegend met groot en klein acteerwerk, klein op het toneel en in kleine arthouse films, wat commerciëler in tientallen commercials en honderden bedrijfsfilms. Mijn acteerwerk speelt zich nu voornamelijk af in Nederland voor SBS en RTL, in Italië voor de populaire Italiaanse Una famiglia particolare op Canale 5.

Het internationale blijft trekken;-). Qua talen zit ik daarom wel goed, Nederlands, Engels, Italiaans, Spaans vloeiend en Frans en Duits redelijk.

Naast acteren is presenteren ook mijn grote passie. Ooit begonnen in het bedrijfsleven met het geven van presentaties voor zakenrelaties en journalisten en later op TV begonnen bij LiveShop op RTL 8 en nu dus op RTL7. Ook life evenementen vind ik te gek, varrierend van evenementen en congressen zoals wat ik heb mogen doen voor het zangduo Nick en Simon in Koninklijk Theater Carre voor AvroTros.

Wil je meer weten stuur me een mailtje via info@carolinedecrostofaro.com

caroline de cristofaro signature
.